«Πρόσκληση συμμετοχής σχολικών ομάδων για παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης: Νινιάν-ένας ευτυχισμένος νάνος που έγινε ένας δυστυχισμένος γίγαντας»

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων, προγραμματίζει τη δυνατότητα παρακολούθησης θεατρικών  παραστάσεων για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν δύο παραστάσεις, την Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Μαΐου και ώρες 10.00- 11.30 π.μ. Η θεατρική παράσταση «Νινιάν-ένας ευτυχισμένος  νάνος που έγινε ένας δυστυχισμένος γίγαντας» επικεντρώνεται σε θέματα αυτοσεβασμού, αυτοεκτίμησης και αποδοχής του εαυτού.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 5-12 ετών, ενώ το κόστος συμμετοχής για τον κάθε μαθητή θα είναι 1 ευρώ.  Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

 

Όσες σχολικές μονάδες επιθυμούν οι μαθητές τους να παρακολουθήσουν την  παραπάνω θεατρική παράσταση, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την κα. Πανάρετου στο τηλ. 6943906376, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *