Δράση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

Το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνδιοργανώνει την δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

Η δράση έχει σαν στόχο τον καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Σπυρίδωνα Περίθειας και απευθύνεται σε μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης με μέγιστο αριθμό συμμετοχής τους 80 μαθητές.

Η άφιξη στο χώρο της παραλίας θα είναι στις 10.00 ενώ η αναχώρηση στις 12.30. Στους μαθητές που θα συμμετάσχουν στη δράση θα δοθούν τα απαραίτητα υλικά για τον καθαρισμό της παραλίας, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχουν ενεργά σε βιωματικές δραστηριότητες.

 

Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος θα πρέπει να φοράνε κλειστά παπούτσια και καπέλο. Καλό θα είναι να έχουν και αντηλιακό. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το κολατσιό τους.

 

Όσα σχολεία επιθυμούν να πάρουν μέρος παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων και στο τηλ. 6981687742. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των μαθητών δεν θα υπερβαίνει τους 80.

 

Αφήστε μια απάντηση