Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε βιωματικό θεατρικό εργαστήριο με τίτλο: «Ακολουθώντας το αγόρι με τη βαλίτσα»

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κέρκυρα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, 17:00-21.00                         Χώρος: Στούντιο Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την  Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, οργανώνουν το βιωματικό επιμορφωτικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Ακολουθώντας το αγόρι με τη βαλίτσα».

Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Τμήματα Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Α/βάθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και των δυο βαθμίδων, καθώς και σε εμψυχωτές νεανικών ομάδων.

Συμμετέχοντες: Το βιωματικό εργαστήριο μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και εμψυχωτές νεανικών ομάδων. Προτεραιότητα  για  να  παρακολουθήσουν  το  εργαστήριο  θα  έχουν  οι  εκπαιδευτικοί  που παρακολούθησαν το πρόγραμμα: “κι αν ήσουν εσύ;”, τα μέλη του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, καθώς και εκπαιδευτικοί που προτίθενται να αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο υλικό στις τάξεις τους. Θα επιλεγούν συνολικά 25 εκπαιδευτικοί από τη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και εμψυχωτές νεανικών ομάδων. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις συμμετοχής θα γίνει κλήρωση. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια για κίνηση στο χώρο και ασκήσεις στο έδαφος.

Επιμορφωτής: Μπεκιάρης Γιώργος

Αιτήσεις συμμετοχήςhttps://goo.gl/forms/AycJJx44CLpYJcL83

 

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στη φόρμα  μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.

Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλέγουν για το συγκεκριμένο εργαστήριο θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά στο email τους μέχρι 25/1/2018.

Πληροφορίες:

Α/θμια Εκπαίδευση: Σωτηρία Γεωργοτά τηλ. :2661081027

Β/θμια Εκπαίδευση: Παρασκευή Γκανάτσιου τηλ.: 2661031395

Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο για την Εκπαίδευση: Ζάγουρα Ευγενία τηλ.:6937087685

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *