Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διήμερο σεμινάριο του εθνικού θεματικού δικτύου του ΚΠΕ Φιλίππων με τίτλο: «Αμήχανη πόλη: Καπνομάγαζα – ένα κομμάτι από την ιστορία της πόλης μου».

Το ΚΠΕ Φιλίππων, στα πλαίσια του Εθνικού Θεματικού Δικτύου του «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση», προτίθεται να υλοποιήσει διήμερο σεμινάριο με τίτλο: «Αμήχανη πόλη: Καπνομάγαζα – ένα κομμάτι από την ιστορία της πόλης μου». Το σεμινάριο προγραμματίστηκε να υλοποιηθεί στις 27-28/05/2017.

Oι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική φόρμα https://goo.gl/forms/6uHRuPbz2xXAkwH13 καθώς επίσης είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Φιλίππων http://www.kpe-philippi.gr/ στην επιλογή->ΑΙΤΗΣΕΙΣ ON LINE->ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου (στο πεδίο τίτλος σεμιναρίου θα συμπληρώσετε τον τίτλο: Αμήχανη πόλη: Καπνομάγαζα – ένα κομμάτι από την ιστορία της πόλης μου).

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται το έγγραφο του ΚΠΕ Φιλίππων:Σεμινάριο ΚΠΕ Φιλίππων

Αφήστε μια απάντηση