« Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό σεμινάριο»

Το ΚΠΕ Νάουσας, προγραμματίζει τριήμερο θεματικό σεμινάριο, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6, Υποέργο 1 (ΛΑΠ), με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών στη φιλοσοφία, το περιεχόμενο και τις μεθόδους υλοποίησης προγραμμάτων ΠΕ με θέμα τη Βιομηχανική Κληρονομιά.

Το θεματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Μαΐου 2017 έχει τίτλο:

«Ανάδειξη και αξιοποίηση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς ως μοχλός ανάπτυξης »

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης που εκπονούν ή επιθυμούν να ενημερωθούν για να εκπονήσουν αντίστοιχης θεματολογίας πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπ/σης.

Με την ολοκλήρωση της  επιμόρφωσης οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τις εκπαιδευτικές διαδικασίες θα λάβουν βεβαίωση επιμόρφωσης  και θα εγγραφούν στο μητρώο επιμορφωμένων στην περιβαλλοντική εκπ/ση που τηρείται στο ΚΠΕ.

Οι δαπάνες του σεμιναρίου βαρύνουν τον προϋπολογισμό του ΤΔΕ του ΚΠΕ Νάουσας που υλοποιείται από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης(ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6,Υποέργο 1 (ΛΑΠ).

Ειδικότερα θα καλυφθούν:

  1. Τα έξοδα διατροφής (δείπνο Παρασκευής, πρωινό Σαββάτου & Κυριακής, καφέδες-βουτήματα) όλων των συμμετεχόντων. Τη διαμονή των συμμετεχόντων στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Νάουσας. Σημειώνεται ότι τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.
  2. Τα έξοδα διαμονής, μετακίνησης και διατροφής των εισηγητών και συντονιστών εργαστηρίων του σεμιναρίου.

 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους στην ηλεκτρονική φόρμα    https://goo.gl/forms/DouWLHqLhXIKvWL42 έως 31 Μαρτίου 2017.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και τα ονόματα των εκπαιδευτικών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Νάουσας www.kpenaousas.gr στις  31 Μαρτίου 2017.

Αφήστε μια απάντηση