Βιωματικό εργαστήρι για Νηπιαγωγούς

Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» θα διοργανώσει βιωματικό εργαστήρι για Νηπιαγωγούς με θέμα  «Φροντίζω τον εαυτό μου, ενδυναμώνω το ρόλο μου», που θα ολοκληρωθεί σε 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις  2 ωρών η κάθε μία και απευθύνεται στους Νηπιαγωγούς ΠΕ Κέρκυρας.

Στο σεμινάριο αξιοποιούνται οι αρχές της συστημικής προσέγγισης και της βιωματικής μάθησης. Γι’ αυτό είναι σημαντική η ενεργητική συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων και η σταθερή παρουσία τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες 18:30 – 20:30 στα  γραφεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας Κέρκυρας, ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ» (οδός Βράιλα Αρμένη 6, περιοχή τένις) και ημέρα Τετάρτη, (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 18 άτομα).  Έναρξη, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα  και αποστέλλοντάς την απευθείας στη ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» με fax στο 2661036327 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dimopker@otenet.gr έως και την Παρασκευή 3/3/2017.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής μετά το πέρας του εργαστηρίου.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αφήστε μια απάντηση