«Υλοποίηση διήμερου σεμιναρίου από το ΚΠΕ Πραμάντων στις 10 & 11 Ιουνίου 2016»

Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Π.Ε. Πραμάντων διοργανώνει διήμερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στις 10 και 11 Ιουνίου 2016 με θέμα :

   «Αειφορική διαχείριση και προστασία του Τοπίου – Ο ρόλος της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συνειδητοποίηση της αειφορικής διαχείρισης και προστασίας της ταυτότητας του Τοπίου, καθώς και του ρόλου που καλείται να διαδραματίσει η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην κατεύθυνση αυτή. Ως πεδίο μελέτης ορίζονται διαδρομές εντός της  προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου με στόχο την ανίχνευση του ιστορικού τοπίου της περιοχής όπως αυτό διαμορφώθηκε κι εξακολουθεί να διαμορφώνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς από τις Διευθύνσεις  Π.Ε. και Δ.Ε. των νομών Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Κέρκυρας και Λευκάδας, ενώ θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

ΝΟΜΟΙ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Δ/ΘΜΙΑΣ
Άρτας 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί
Θεσπρωτίας 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί
Ιωαννίνων 5 τακτικοί και 5 αναπληρωματικοί 5 τακτικοί και 5 αναπληρωματικοί
Πρέβεζας 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί
Κέρκυρας 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί
Λευκάδας 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί

 

Η έναρξη του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο των Πραμάντων στις 5:30 μ.μ. και η λήξη του στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Πραμάντων το απόγευμα του Σαββάτου, 11 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου  προβλέπεται και πεζοπορία μετρίου βαθμού δυσκολίας που απαιτεί κατάλληλη ένδυση και υπόδηση.

Το Κ.Π.Ε. Πραμάντων θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων (ελαφριά γεύματα σε μπουφέ), καθώς και των μετακινήσεων εντός του πεδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει έως τη Δευτέρα, 16 Μαΐου  να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα http://goo.gl/forms/kO9zVMP4bx.

Αφήστε μια απάντηση