Santa Tracker: Το παιχνίδι της Google που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους

Γιορτινή διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Το Χωριό του Άι-Βασίλη είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες που αναζητούν μια γιορτινή εμπειρία. Εδώ θα βρείτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, καθώς και διασκεδαστικές, επιμορφωτικές και αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Το «Santa Tracker» περιλαμβάνει μια σειρά από παιχνίδια για όλη την οικογένεια, με σκοπό να μας βάλει για τα καλά στο πνεύμα των εορτών!

Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονιών τους μπορούν να μάθουν πώς λέγεται ο Άγιος Βασίλης σε άλλες γλώσσες, ακόμα και στη γλώσσα των ξωτικών, να φτιάξουν παζλ και να γνωρίσουν τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα της κάθε χώρας! Μπορούν να τρέξουν πάνω σε τάρανδο και να μαζέψουν δώρα, να τα βάλουν στο σάκο (δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται!), να ετοιμάσουν τον Άγιο Βασίλη για selfie ή να τον αναζητήσουν σε μουσεία, βουνά και παραλίες!

Το «Santa Tracker» αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια έναν διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό τρόπο για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε εδώ

Μάθετε προγραμματισμό με τα ξωτικά του Άι-Βασίλη

Τα ξωτικά αναπτύσσουν διαρκώς τις ικανότητές τους στον προγραμματισμό. Εξερευνήστε παιχνίδια που θα σας διδάξουν ορισμένα βασικά στοιχεία. Όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον προγραμματισμό!

πατήστε εδώ

 

Καλή διασκέδαση!