Παράταση έως 12 Μαϊου για το διαγωνισμό

343013136 781540653592768 5485300141186798478 n

Μέχρι τις 12 Μαΐου 2023 παρατείνεται η υποβολή παραδοτέων για τους συμμετέχοντες στον φετινό Μαθητικό & Φοιτητικό Διαγωνισμό Προγραμματισμού «Κοζάνη 2030: Στο δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα».
Υπενθυμίζεται, ότι τον διαγωνισμό διοργανώνουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας , ο Δήμος Κοζάνης και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα του Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Ο μαθητικός και φοιτητικός διαγωνισμός υλοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο της Στρατηγικής του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση του μοντέλου της Έξυπνης Πόλης και τη συμμετοχή του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Αποστολή “100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις έως το 2030”.
Οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τύπων σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και οι φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καλούνται προαιρετικά να προγραμματίσουν σε ηλεκτρονική εφαρμογή τις ιδέες τους με έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα σχετικά με το μετασχηματισμό του Δήμου Κοζάνης σε έξυπνο Δήμο. Προσδοκούμε, ότι με τη συμμετοχή τους, θα συμβάλλουν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της τοπικής μας κοινωνίας και την εκπλήρωση του στόχου της Αποστολής των Πόλεων.

Επικοινωνία:
Μέσω της ιστοσελίδας του Πόλου Εκπαιδευτικής ΤΠΕ Κοζάνης https://blogs.sch.gr/pektpekoz/ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαγωνισμού.
Φόρμα υποβολής εργασίας:

Ευχαριστούμε θερμά την HELLENiQ ENERGY για την ευγενική υποστήριξη.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στους χορηγούς:
• Καταστήματα Funny Bunny
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.