Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Κοζάνης

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Κοζάνης τη διεξαγωγή του οποίου ανέλαβε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσής Δυτικής Μακεδονίας μέσω του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Κοζάνης σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας. Το Φεστιβάλ διεξήχθη πανελλαδικά το διάστημα 13 με 18 Απριλίου 2021 σε διάφορες πόλεις- κόμβους.

Στο πλήρως διαδικτυακό φετινό Φεστιβάλ στον κόμβο της Κοζάνης συμμετείχαν σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης καθώς και σχολεία από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Διδυμότειχο κ.λπ. με 28 έργα. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν τις ψηφιακές τους δημιουργίες που με τόσο μεράκι δημιούργησαν. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 350 άτομα. Το Φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Κοζάνης και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές που με τα εξαιρετικά τους έργα έδωσαν ζωντάνια στο Φεστιβάλ, τους εκπαιδευτικούς μας που η συμβολή και ο ρόλος τους είναι καθοριστικοί παράγοντες στην επιτυχή δημιουργία των έργων, αλλά και τους γονείς που είναι αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους!

Το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Κοζάνης έχει καταγραφεί και είναι διαθέσιμο στο κανάλι των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τ.Π.Ε. στο YouTube, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Από δημοσίευμα του https://kozanilife.gr  στις 19-04-2021

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.