Επιμορφωτική Ημερίδα Νηπιαγωγών Π.Ε. Λακωνίας

Δράσεις Συνέδρια / Ημερίδες

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Ημερίδα των Νηπιαγωγών  της Λακωνίας  από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Κ.Ε.Σ.Υ. Λακωνίας. Η θεματολογία της ημερίδας αφορούσε στη διαφορετικότητα της σύγχρονης σχολικής τάξης (πολιτισμική, κοινωνική και μαθησιακή), στη συμπερίληψη-συνεκπαίδευση, στη συνεργασία σχολείου με την οικογένεια καθώς και στη συνεργασία σχολείου με την υποστηρικτική  δομή του Κ.Ε.Σ.Υ. Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ Λακωνίας  κα Πατρικάκου Φωτεινή, η οποία με την ουσιαστική  και εμπεριστατωμένη εισήγησή της, μας ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κ.Ε.Σ.Υ,  έδωσε απαντήσεις και παρείχε διευκρινήσεις  σε καίρια ερωτήματα των συναδέλφων.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση