Οι Ορεσίβιοι ξεκινούν και φέτος… Μοχός-Σταλίδα-Μάλια

stalida-moxos-malia
Χάρτης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηρακλείου

Σε συνεργασία με το Πειραματικό Γυμνάσιο, ο όμιλός μας Κρητικά Μονοπάτια οργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 την πρώτη πεζοπορία της χρονιάς.

Αφετηρία θα είναι η Σταλίδα, όπου και θα ξεκινήσει η ανάβασή μας. Θα ακολουθήσουμε το παλιό μονοπάτι που ένωνε την Σταλίδα με τον Μοχό, γνωστό και ως Βουλγάρικο μονοπάτι . Μετά από περίπου 2 ώρες θα φτάσουμε στο χωριό Μοχός. Η κατάβασή μας θα γίνει από άλλο μονοπάτι που ένωνε τον Μοχό με τα Μάλια.

Η πορεία είναι σχετικά εύκολη και θα έχει διάρκεια περίπου 5 ώρες. Η αναχώρηση θα γίνει από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου στις 07.45 της Κυριακής με μισθωμένο λεωφορείο. Η επιστροφή μα υπολογίζεται γύρω στις 14.00.

Θα συμμετέχουν οι μαθητές και μαθήτριες:

Μύρων Αγιομυργιανάκης (Α1), Χαρίκλεια Αποστολάκη (Β2), Ηλίας Βελεγράκης (Α1), Ελένη Βλατάκη (Γ1), Σοφία Γκιόκα (Α2), Γεωργία Δασκαλάκη (Γ1), Εμμανουήλ Διακαινισάκης (Α1), Καλλιόπη Ζάρμπα (Β1), Ειρήνη Κατεβαίνη Μπίτζου (Γ2), Μυρσίνη Κοκκινάκη (Β1), Ευαγγελία Κορναράκη (Α2), Ραφαέλα Κοσμαδάκη (Α1), Ειρήνη Λαμπρογιαννάκη (Γ2), Φανούριος Λιοδάκης (Α2), Ευαγγελία Μανουσάκη (Β2), Γεώργιος Μήτρογλου (Α2), Παναγιώτης Μιχαηλίδης (Β2), Κάτια Μπροκολάκη (Β2), Ιωάννης Ξυλούρης (Β2), Ευαγγελία Παγωνίδου (Α2), Εμμανουήλ Πεδιαδιτάκης (Α2), Μαρία Πλαϊτη (Α3), Παντελής Ραπτάκης (Β3), Βασίλειος Σαμνιώτης (Β3), Γεώργιος Στεφανουδάκης (Β3), Μαρίνα Στριλιγκά (Β3), Βασιλική Τζιράκη (Β3)

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Κατηγορίες: Ηλεκτρονική έκδοση, Σχολικές Δραστηριότητες. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.