Έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου (e-book) για τον Vincent van Gogh από τους μαθητές της Α’ Τάξης

Ολοκληρώνοντας τη θεματική ενότητα που αφορά τη ζωή και το έργο του Βίνσεντ βαν Γκονγκ στο μάθημα της αγγλικής γλώσσας, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, σαν ένα λεύκωμα, στο οποίο θα καταθέτουμε την άποψή μας για την τέχνη, τα συναισθήματα και τις σκέψεις του Βαν Γκογκ και το πως βιώσαμε από την πλευρά μας  τα σκαμπανεβάσματα της ζωής του.

Vincent van Gogh - A tribute to an artist

Vincent van Gogh – A tribute to an artist

Ο καθένας από εμάς που παρακολούθησε  αυτήν την τόσο γοητευτική ενότητα έχει μια διαφορετική ιστορία να πει, καθώς όλοι επηρεαστήκαμε με διαφορετικούς τρόπους εξερευνώντας τον μικρό αλλά εξαιρετικό κόσμο του καλλιτέχνη. Μερικοί από εμάς εργάστηκαν προσπαθώντας να εκτιμήσουν τη ζωή και άλλοι αμφισβητώντας κάθε λεπτομέρεια για το πώς λειτουργεί αυτός ο τρελός κόσμος.

Στο τέλος, ωστόσο, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι  ιστορίες τόσο καθηλωτικές όσο αυτή του Van Gogh μπορούν να αλλάξουν την προοπτική μας για την ίδια τη ζωή.  Μέσα από τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, εμείς οι μαθητές, καθισμένοι μόνοι σε ένα σπίτι, κοιτάζοντας τους τοίχους, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε σενάρια για το τι συμβαίνει πίσω μας, δημιουργήσαμε το μοναδικό βιβλίο της τάξης μας, γεμάτο πίνακες ζωγραφικής, εκφράσεις και δημιουργικότητα, σε μια ενότητα από το βιβλίο των Αγγλικών μας για τον Vincent Van Gogh, επειδή είμαστε έφηβοι και οι έφηβοι είναι πάντα περίεργοι και πρόθυμοι να αφήσουν το σημάδι τους.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να σας κάνουμε να διαβάσετε το μυαλό του όπως εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε.

Οι μαθητές της Α΄ Τάξης  2020-21

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Κατηγορίες: Ηλεκτρονική έκδοση, μαθητικές δημιουργίες. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.