Συνεντεύξεις στο ΚΡΗΤΗ TV και το Ράδιο 98.4

Στη δημοσιογραφική εκπομπή του Μάνου Δασκαλάκη στο Κρήτη TV, Κρήτη Σήμερα, εμφανίστηκαν απόψε η Γραμματέας του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, Εύη Σπανού από τη Γ΄ Τάξη και τα μέλη του συμβουλίου, Αριστείδης Παττακός από τη Β΄ Τάξη και Στέλιος Βαρβεράκης από την Α΄ Τάξη. Μαζί τους ήταν και ο υποδιευθυντής του σχολείου.

Η συνέντευξη ήταν το αποτέλεσμα του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος για την Ανοιχτή Επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας, την οποία δημοσιοποίησε το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του Σχολείου την περασμένη εβδομάδα.

Την Δευτέρα 24/11 προηγήθηκε ραδιοφωνική συνέντευξη της Εύης και του Αριστείδη στη δημοσιογραφική εκπομπή της Αγγελική Δουλγεράκη στο Ράδιο 98.4 Δύναμή μας η “δική σας φωνή” , καθώς και η δημοσίευση της επιστολής στον τοπικό τύπο και ειδησεογραφικούς ιστοτόπους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που έφεραν σε πέρας με αξιοσημείωτη επιτυχία, και καλύτερα από πολλούς ενήλικες και επαγγελματίες, το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό έργο. Συγχαρητήρια αξίζουν και όλοι οι συμμαθητές τους, καθώς φάνηκε πόσο επιτυχημένες ήταν οι επιλογές τους στα πρόσωπα και οι αποφάσεις τους για τα προβλήματα που αφορούν αυτούς τους ίδιους και όχι τρίτους.

 

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Κατηγορίες: επικαιρότητα. Ετικέτες: , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Συνεντεύξεις στο ΚΡΗΤΗ TV και το Ράδιο 98.4

  1. Η τηλεοπτική συνέντευξη στο επίσημο κανάλι Youtube του σταθμού:
    https://www.youtube.com/watch?v=db6_w45PksI

Τα σχόλια έχουν κλείσει.