Δεκ 14
29

Τελικός σχολικών αγώνων πετοσφαίρισης

telikoi volleyΤους τελικούς της 1ης Φάσης του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Λυκείων και ΕΠΑΛ, αγοριών και κοριτσιών παρακολούθησε ο Αν. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Θεόδωρος Μπαρής.

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ Πατρών, παραβρέθηκε και παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες της 1ης Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Λυκείων και ΕΠΑΛ, αγοριών και κοριτσιών, ο Αν. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Θεόδωρος Μπαρής.

Τα σχολεία τα οποία έφτασαν στους τελικούς ήταν για τις ομάδες των αγοριών το ΓΕΛ Ριόλου και το 1ο ΓΕΛ Πατρών και για την ομάδα των κοριτσιών το ΓΕΛ Ακράτας και το 2ο ΓΕΛ Πατρών. Στους τελικούς των αγοριών την πρώτη θέση κατέλαβε το 1ο ΓΕΛ Πατρών και την δεύτερη το ΓΕΛ Ριόλου, ενώ οι απονομές πραγματοποιήθηκαν από τον Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας κ. Γιώργο Σιακκή.

Την απονομή στα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Πατρών, τα οποία και κατέλαβαν την πρώτη θέση, έκανε ο κ. Θεόδωρος Μπαρής, ενώ την απονομή στις δευτεραθλήτριες του ΓΕΛ Ακράτας έκανε η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Ευγενία Πιερρή.

telikoi volley 2Ο κ. Μπαρής, αφού απένειμε τα χρυσά μετάλλια και το κύπελλο στην νικήτρια ομάδα των κοριτσιών δήλωσε: «Με εξέπληξε ευχάριστα τόσο το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στους τελικούς, όσο και το αθλητικό ήθος και η άμιλλα που επέδειξαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριές μας, αλλά και τα παιδιά των σχολείων που παρακολούθησαν ως θεατές-υποστηρικτές σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Θέλω να συγχαρώ πρώτα απ’ όλα τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος».

Τέλος, συνεχάρη την Υπεύθυνη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού στην Π/θμια και Δ/θμια Εκπ/ση Ν. Αχαΐας κ. Γεωργία Μητρογιάννη και την ομάδα της για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων των σχολικών πρωταθλημάτων.Αφήστε μια απάντηση