Δεκ 14
04

Ανέλαβε στις 4/12/2014 o νέος Σχολικός Σύμβουλος της 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ηλείας

DSC01430Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, παρουσιάστηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και ανέλαβε τα καθήκοντά του ενώπιον του Περιφερειακού Δ/ντη Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιωτόπουλου Γιώργου, ο νέος Σχολικός Σύμβουλος της 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ηλείας με έδρα τον Πύργο, κύριος Αλεξόπουλος Δημήτριος, κλάδου ΠΕ70, Δασκάλων. Ο κ. Αλεξόπουλος ορίστηκε Σχολικός Σύμβουλος με βάση την Φ.354. 11/142/193101/Ε3/28-11-2014 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με αφορμή την τοποθέτηση του εν λόγω Σχολικού Συμβούλου ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ο κ. Αλεξόπουλος από σήμερα καλείται να αναλάβει το σύνθετο έργο και συνάμα απαιτητικό έργο της καθοδήγησης των εκπαιδευτικών της περιοχής αρμοδιότητάς του. Είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει στη νέα του θέση έχοντας επίγνωση της μεγάλης ευθύνης την οποία επωμίζεται. Του εύχομαι καλή δύναμη στο νέο του ρόλο, υπενθυμίζοντας ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται στο πλευρό του αρωγός και παραστάτης στην προσπάθειά του»

Σύντομο Βιογραφικό του κ. Αλεξόπουλου Δημήτριου:

Ο κ. Αλεξόπουλος έχει τελειώσει την Ακαδημία Ιωαννίνων, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας και το Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθήνας. Έχει εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες ενώ έχει στο ενεργητικό του Msc στην Εκπαιδευτική και Παιδαγωγική Ψυχολογία καθώς και στη Συμβουλευτική στο χώρο του Σχολείου, της Υγείας και τα ΑΜΕΑ. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρας Ψυχολογίας και συγγραφέας Σχολικών βιβλίων. Επίσης έχει συγγράψει παιδαγωγικά βιβλία και βιβλία ψυχολογίας ενώ παράλληλα έχει πλούσια αρθρογραφία σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά.Αφήστε μια απάντηση