Ιούλ 14
01

«Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014» Δήλωση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργου Παναγιωτόπουλου

Με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την ανάρτησή τους στα Γενικά Λύκεια της χώρας, την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014, ολοκληρώνεται και τυπικά η πορεία στη μαθητική ζωή για τους περίπου 7000 μαθητές και μαθήτριες της Περιφέρειάς μας. Η περίοδος των εξετάσεων αποτέλεσε μια επίπονη και μακρά διαδικασία, ένας αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης και την ευόδωση των προσωπικών στόχων και των προσδοκιών που ο κάθε μαθητής/μαθήτρια έχει θέσει.

Σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους που διανύσαμε επέδειξαν συστηματικότητα ευσυνειδησία ώστε να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον καθέναν τους. Σε αυτήν την κρίσιμη διαδρομή όμως δεν ήταν μόνοι τους, αλλά είχαν την αδιάλειπτη συμπαράσταση, υποστήριξη και εμψύχωση τόσο των γονέων τους, όσο και του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Συγχρόνως, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και οι λοιπές διοικητικές δομές της εκπαίδευσης κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε με την υποδειγματική προετοιμασία και την άψογη υποστηρικτική οργάνωση οι μαθητές να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Με δεδομένο ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και λαμβάνοντας υπόψη τις νεοδιαμορφούμενες κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις τους παραινώ να προχωρήσουν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου με περίσκεψη, ρεαλισμό και υπευθυνότητα έχοντας ως γνώμονα τόσο τη βαθμολογία τους όσο και τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά τους.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους υποψηφίους καλά αποτελέσματα στην ευόδωση των προσπαθειών τους.Αφήστε μια απάντηση