1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός


Μετά την ολοκληρωμένη διεξαγωγή των ημερίδων στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, σας γνωστοποιούμε ότι ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, στην Πάτρα, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο

WRO Hellas Home

> Διαγωνισμός 2013 > Περιφερειακός Διαγωνισμός > Δυτικής Ελλάδας

http://wrohellas.gr/index.php/hist/comp2013/pd/de

Η μετακίνηση των μαθητών από και προς το χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους. Υποστηρικτικά, σας γνωστοποιούμε ότι οι πίστες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου είναι ήδη προς χρήση δοκιμών στο 11ο Γυμνάσιο Πάτρας (Σκιάθου 23 – κατόπιν τηλ. επικοινωνίας 2610 328128).

Ο Πιλοτικός Περιφερειακός Διαγωνισμός λειτουργεί ως προκριματικός του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠαιΘΠΑ (σχετ. έγγραφο 135838/Γ2/31-10-2012). Αξίζει να σημειωθεί ότι o Πανελλήνιος διαγωνισμός αποτελεί το βήμα για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής, η οποία για το 2013 θα διεξαχθεί στην Τζακάρτα (Ινδονησία).

Aκολουθεί ενδεικτικά το πρόγραμμα του διαγωνισμού: …

 

Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας

 Αφήστε μια απάντηση