Εκπομπή της τάξης στην ΕΡΑ Χανίων

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 η Τετάρτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης επισκέφτηκε το ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Χανίων που εκπέμπει στα 100.6 και 104.
    Η τάξη μας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στη Σούδα Χανίων, να γνωρίσει τη δημοσιογράφο, Σοφία Θεοδωράκη, η οποία μας φιλοξένησε με πολλή αγάπη, και να μιλήσει στον “αέρα” των ερτζιανών. Στην επίσκεψη μάς συνόδευε και η δασκάλα μουσικής του σχολείου μας, κυρία Μαρία Πλατσάκη.
    Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την εφημερίδα της τάξης μας “Μαθητικά χαμόγελα”, η οποία διανύει το 5ο έτος κυκλοφορίας της, αλλά και να αναφερθούν και στο πρόγραμμα e-twinning που διεξάγει η τάξη, και συγκεκριμένα, τα “Ψηφιακά παραδοσιακά παραμύθια του τόπου μας” και το “Μαθαίνω να κυκλοφορώ σωστά” με σχολεία από την Ελλάδα και την Ευρώπη.
    Οι εντυπώσεις από την συμμετοχή σε μία ζωντανή εκπομπή εκφράστηκαν από τους μαθητές του Δ2 με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, καθώς ήταν γι’ αυτούς μία πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία.
    Πλήρες ρεπορτάζ θα ακολουθήσει από τους μικρούς δημοσιογράφους σύντομα και στην ιστοσελίδα μας και στην εφημερίδα μας. Ενα μικρό ηχητικό απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή παρουσιάζεται εδώ ,  ενώ τις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμη όλη η εκπομπή ηχογραφημένη.
Η δασκάλα της τάξης
Σταυρούλα Λαδά