ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
25 Ιαν 2021

ΕΟΡΤΗ 3 ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Συντάκτης: ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Κάτω από: 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

Αγαπητοί γονείς

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου εορτάζουν οι προστάτες Άγιοι των γραμμάτων και της παιδείας. Εορτάζουν οι 3 Ιεράρχες, οι προστάτες Άγιοι όλων μας, εκπαιδευτικών και μαθητών. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με ποιο τρόπο θα εορτάσει το σχολείο μας τους 3 ιεράρχες.

α) Την Παρασκευή στις 10.00 για τους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης και στις 11.45 για τους μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουμε στους μαθητές ένα power point μέσα από το οποίο θα προβάλουμε τη ζωή, το έργο και τη διδασκαλία των 3 Ιεραρχών. Πριν και μετά την παρουσίαση θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα κανονικά σύμφωνα με το εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα της κάθε τάξης. Θα σχολάσουμε κανονικά το μεσημέρι στις γνωστές για την κάθε τάξη ώρες ενώ θα λειτουργήσει κανονικά και το Ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας.

β) Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην ενορία του σχολείου μας, στον Άγιο Ιωάννη , το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει αρτοκλασία προς τιμή των 3 Ιεραρχών και θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία. Τους μαθητές του σχολείου μας θα εκπροσωπήσουν ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και όσοι άλλοι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης μπορούν να παραβρεθούν. Οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου μας απο τις υπόλοιπες τάξεις που θέλουν να παραστούν στη Θεία Λειτουργία μπορούν να έρθουν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους . Σαν σχολική μονάδα λόγω των γνωστών μέτρων θα παραστούμε με αντιπροσωπεία μαθητών από τη ΣΤ΄ τάξη.

                    Για το Σύλλογο Διδασκόντων του 12ου Δημοτικού Σχολείου

                                                                                                     Πατεράκης Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση