π. Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφερείας Καστοριάς






         Χρήστος Παστελάς

11 Ιουνίου 2017

Απολογισμός εκδήλωσης παρουσίασης έργων ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ δημιουργίας βίντεο με θέμα: «Βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά μου μάτια»

Με κριτήριο τη συμμετοχή όλων σχεδόν (19 από 20) των μαθητών που συμμετείχαν στη Μαθητική Δραστηριότητα Δημιουργίας Βίντεο με θέμα: «Βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά μου μάτια» και ικανοποιητικού αριθμού εκπαιδευτικών των σχολείων του νομού Καστοριάς, κρίνουμε την εκδήλωση επιτυχημένη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς κ. Νίκου Αλχασίδη και στη συνέχεια ακόλούθησε ομιλία του διοργανωτή Σχολικού Συμβούλου της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφερείας Καστοριάς κ. Χρήστου Παστελά. Στην ομιλία μου τονίστηκε η σημασία της συμμετοχής από μαθητές σε μια Δραστηριότητα χωρίς υλική ανταμοιβή ή βραβείο, χωρίς αξιολόγηση ή κατάταξη των συμμετοχών, παρά μόνο από επιθυμία δημιουργίας. Το πόρισμα της Επιτροπής Εκτίμησης έργων διαβάστηκε από το μέλος της Επιτροπής και δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Δισπηλιού κ. Γιάννη Καραγεωργίου. Ακολούθησε, με τυχαία σειρά, η προβολή όλων των βίντεο που συμμετείχαν, τα οποία παρουσίασαν, πριν από την προβολή τους, οι ίδιοι οι μαθητές που τα δημιούργησαν. Τέλος, προβλήθηκε ένα βίντεο που ετοίμασε ο διοργανωτής με το θέμα και τις προδιαγραφές της Δραστηριότητας. Ακολούθησε ομαδική φωτογράφηση όλων των μαθητών από τον κ. Βασίλη Στάμο και, στη συνέχεια, απονεμήθηκαν τα Αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής στους μαθητές από τους κκ. Νίκο Αλχασίδη, Φώτη Τριανταφυλλίδη και Χρήστο Παστελά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών σχολείων του νομού Καστοριάς, καθώς και οι Διευθυντές/ντριες του 1ου, 2ου και 3ου ΔΣ Άργους Ορεστικού, ΔΣ Δισπηλιού, ΔΣ Κορησού, ΔΣ Οινόης, ΔΣ Μεσοποταμίας και 6ου ΔΣ Καστοριάς.  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην Διευθυντής του 6ου ΔΣ Καστοριάς κ. Φώτης Τριανταφυλλίδης. Επιπλέον, με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου ΔΣ Καστοριάς, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν καφέ και κεράσματα.

Δημοσιεύσεις για την εκδήλωση στον τοπικό “τύπο”
1. Δημοσίευση στο fouit.gr
2. Δημοσίευση στo if

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης βρίσκονται εδώ: Φωτογραφίες εκδήλωσης 28-05-2017

Το Αναμνηστικό Δίπλωμα Συμμετοχής ήταν αυτό: Αναμνηστικό Δίπλωμα Συμμετοχής

Βίντεο της εκδήλωσης Πλήρες βίντεο της εκδήλωσης

Βίντεο Σχολικού Συμβούλου κ. Χρήστου Παστελά: Βίντεο Σχολικού Συμβούλου

© 2024 π. Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφερείας Καστοριάς   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση