π. Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφερείας Καστοριάς


         Χρήστος Παστελάς

21 Μαΐου 2017

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ δημιουργίας βίντεο με θέμα: «Βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά μου μάτια»

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 28-5-2017 (ΕΙΚΟΝΑ)Σε συνέχεια της προκήρυξης μας της Μαθητικής Δραστηριότητας Δημιουργίας Βίντεο με θέμα: «Βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά μου μάτια» και όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, διοργανώνουμε εκδήλωση παρουσίασης των έργων που υποβλήθηκαν και έγινα δεκτά ως εξής:

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, ώρα 11.30 π.μ.
Αίθουσα Εκδηλώσεων 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (Καλλιθέα)

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Διευθυντή, του διδακτικού προσωπικού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Όλα τα έργα που έγιναν δεκτά θα παρουσιαστούν με τυχαία σειρά (κλήρωση). Τα έργα τους μπορούν τα παρουσιάσουν οι ίδιοι οι μαθητές/δημιουργοί εφόσον το επιθυμούν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Αναμνηστικές Βεβαιώσεις Συμμετοχής. ΔΕΝ θα δοθούν βραβεία σε κανέναν από τους συμμετέχοντες, ούτε θα υπάρξει αξιολογική κατάταξη των έργων. Θα υπάρξουν όμως συνολικές παρατηρήσεις για όλες τις συμμετοχές σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής κρίσης των έργων. Τα έργα ΔΕΝ θα αναρτηθούν σε κανένα διαδικτυακό ή άλλο χώρο, εκτός και μόνο εάν υπάρξει επιθυμία των δημιουργών για κάτι τέτοιο.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ βρίσκεται εδώ:Λήψη αρχείου

Και η ΑΦΙΣΑ εδώ:Λήψη αρχείου

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου. παράθεση URI

Αφήστε μια απάντηση

© 2021 π. Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφερείας Καστοριάς   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων