razer phone

Το Razer Phone ανακοινώθηκε επίσημα τον Νοέμβριο του 2017 και δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο συνδυασμός των τεχνικών χαρακτηριστικών του είναι μοναδικός, και η εταιρεία είναι ξεκάθαρο πως δημιούργησε ένα Android κινητό, που αν σου ταιριάζει εύκολα μπορείς να προσπεράσεις και τα πιο ακριβά smartphones. Ας δούμε όμως πως κατάφερε να ξεχωρίσει το Razer Phone.

Razer Phone | Χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει
Οθόνη: Είναι το πρώτο κινητό στο κόσμο με οθόνη 120Hz, είναι της Shapr IGZO με ανάλυση QHD. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το Razer Phone προσφέρει την πιο smooth Android εμπειρία αυτή τη στιγμή, και το επιβεβαιώνουν όσοι το έχουν πιάσει μέχρι στιγμής. Τα 120Hz, δηλαδή 120fps (καρέ) ανά δευτερόλεπτο, είναι μόνιμα ενεργοποιημένα κατά την πλοήγηση στο Android, και φυσικά υπάρχει επιλογή αν θέλεις να ρίξεις τα fps, για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Απόδοση: Έχει 8GB RAM για ατελείωτο multitasking για να μπορείς να ανοίγεις όσες εφαρμογές και παιχνίδια θέλεις ταυτόχρονα. Ειδικά οι Gamers θα λατρέψουν τη μεγάλη RAM, αφού μη ξεχνάς πως μαζί με το Razer θα ανακοινωθούν και πολλοί αποκλειστικοί τίτλοι παιχνιδιών συμπεριλαμβανομένου και open world! Για όσους δεν το κατάλαβαν, η Razer μόλις πήγε το mobile gaming ένα βήμα πιο πέρα.

Ήχος: Όπως σωστά αναφέρθηκε κατά την ανακοίνωση του Razer Phone, δεν είναι τυχαίο που δεν είναι bezel-less. Έχει 2 ολόκληρα ηχεία στην μπροστινή όψη του κινητού που ξεχωρίζουν και από την σχεδίασή του. Οπότε, εκτός από επιδόσεις, δυνατή οθόνη, έχει τον καλύτερο και πιο δυνατό ήχο που μπορείς να βρεις σε smartphones, και με dual amplifier. Χωρίς να απουσιάζει το 24-bit dac για να ακούς ποιοτική μουσική και από ακουστικά.

Τιμή: Όλα αυτά τα υπέροχα τεχνικά χαρακτηριστικά η Razer τα προσφέρει για μόλις 699$, τουλάχιστον για την αγορά της Αμερικής. Είναι σίγουρα μια ανταγωνιστική αρχική τιμή, αλλά φυσικά δε τα προσφέρει όλα. Στη πλάτη έχει διπλή κάμερα και περιμένουμε σιγά σιγά τα πρώτα αποτελέσματα από τους ξένους reviewers.

Μπαταρία: Το Razer Phone έχει τεράστια μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh, που σύμφωνα με την εταιρεία μεταφράζεται σε 2 μέρες αυτονομίας με φυσιολογική χρήση. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο μεγάλη μπαταρία, αλλά είναι σημαντικό που κατάφεραν να τη συνδυάσουν με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Προφανώς και το Razer Phone προορίζεται για Gamers, αλλά μπορεί με ευκολία να καλύψει και άλλους χρήστες, που θέλουν καλή ποιότητα ήχου από τα ηχεία του κινητού και όχι μόνο.

πηγές:https://techvalue.gr/razer-phone-χαρακτηριστικά-25002/