Ακροβατώντας

Ορθοδοξία και Ορθοπραξία : Μια Προσέγγιση στις αρχές και στις μεθόδους της Ποιμαντικής Θεολογίας

Το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου στο «Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο» – Αποτελέσματα Διαγωνισμού

Ιούν 202116

Το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου στο «Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο»

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου συμμετέχει και φέτος ενεργά στο «Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο». Με θέμα τα λόγια του Μακρυγιάννη «Είμαστε εις το «εμείς» κι όχι εις το «εγώ», οι μαθητές Ιωάννης Κουλιανός, Αγαμέμνονας Ποδαράς, Ιωάννα Κουλλιά, Μαριάννα Ρούφα, Θεμελίνα Ρήγα, Πετράκης Σακελλάρης, Σοφία-Κατερίνα Ωραιοπούλου, Άννα Σμαλιού και Γεωργία Μιχαηλίδη με όρεξη και ζήλο κλήθηκαν να δημιουργήσουν ραδιοφωνικά σποτάκια στα οποία θα κυριαρχούσαν ιστορίες αλληλεγγύης, αλτρουισμού, συλλογικότητας, κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

 

Με ομαδικότητα και άψογη συνεργασία με τους επιβλέποντες καθηγητές Μαρία Πάνου και Βασίλη Λιαρομμάτη κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες λόγω κορονοϊού και να δημιουργήσουν δύο εξαιρετικά ραδιοφωνικά μηνύματα, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη κάθε δυσκολία ξεπερνιέται! Την Κυριακή 18 Απριλίου άκουσαν τις 35 συμμετοχές από σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου ψηφίζοντας τις οκτώ καλύτερες! Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος, η ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα έντονη, άλλα δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!

Πηγή : http://2gym-kalymn.dod.sch.gr/joomla/index.php/8-genika/109-to-2o-gymnasio-kalymnou-sto-evropaiko-sxoliko-radiofono 

Αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Σχολείου

Στις 25 Μαΐου ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία των ακροατών του Eu-ropean school Radio για το καλύτερο ραδιοφωνικό μήνυμα. Για δύο σχεδόν μήνες οι ακροατές κλήθηκαν να ακούσουν και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους σποτάκι! Το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου συμμετέχοντας με δύο μηνύματα κατάφερε να ξεχωρίσει και ανάμεσα σε 38 συμμετοχές από διάφορα σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου να βρεθεί στις τιμητικές 3η και 9η θέση!

Συγχαρητήρια στους μαθητές Ιωάννη Κουλιανό, Αγαμέμνονα Ποδαρά, Χριστίνα Κουλλιά, Μαριάννα Ρούφα, Θεμελίνα Ρήγα, Πετράκη Σακελλάρη,Σοφία-Κατερίνα Ωραιοπούλου, Άννα Σμαλιού και Γεωργία Μιχαηλίδου που παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν με ζήλο και μεράκι να παρουσιάσουν δύο υπέροχα μηνύματα! Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κυπριακά σχολεία, που συνεπάγεται πως το σποτάκι της β και γ γυμνασίου ήρθε πρώτο από τα ελληνικά! Ευχόμαστε το σύνθημα του διαγωνισμού, από το εγώ στο εμείς, όπως πολύ πρωτότυπα το απέδωσαν οι μαθητές μας να ενσταλάζει πνεύμα αλληλεγγύης, ουσιαστικής επικοινωνίας με σεβασμό στην ελευθερία του προσώπου χωρίς διακρίσεις!

Πηγήhttp://2gym-kalymn.dod.sch.gr/joomla/index.php

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

European Radio Logo
Ιούνιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Πρόσφατα σχόλια

    Σκακιστική άσκηση



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων