ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (2009-2010)

Τη Δευτέρα 9/5/2010 έγινε επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου οι μαθητές παρακολούθησαν εγχειρήσεις ασθενών.

Να σημειώσουμε ιδιαιτέρως ότι η επίσκεψη στο χειρουργείο και η παρακολούθηση της όλης διαδικασίας ήταν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ Attiko


Στις 28-30 Απριλίου στο Γκάζι των Αθηνών μεταξύ των πολλών εκδηλώσεων του σχολείου μας, παρουσιάστηκε και το πρόγραμμά μας στους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και τους γονείς.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ GAZI 2010(το λογισμικό για τα κομικ  δημιουργήθηκε και παραχωρήθηκε στο σχολείο μας από τον καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Συμεών Ρετάλη)


Από τις 3 έως και 24 Νοεμβρίου 2009 στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) πραγματοποιήθηκε μία σειρά διαλέξεων που αφορούσαν στις επιδημίες, τους ιούς και το ιό της γρίππης HIV που αποτελούσε ένα από τα αντικείμενα του προγράμματός μας. Οι μαθητές μας παρακολούθησαν αυτές τις εκδηλώσεις έκαναν ερωτήσεις και συζήτησαν με τους ομιλητές.

ΕΙΕ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ κ. ΜΠΕΧΡΑΚΗ. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΘΗΤΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε και εδώ.                                         

   Επιστροφή στην αρχική σελίδα


Σχετικά με ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΝΑΔΕΙΟ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.