Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Τηλ.  800 11 800 15,   email: help@saferinternet.gr
Το προσωπικό της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών που θα απαντά στα τηλεφωνήματα απαρτίζεται από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, παιδιάτρους αλλά και εκπαιδευτικούς από τον κλάδο της πληροφορικής.
Επισκόπηση εταιρίας

Από το Σεπτέμβριο του 2009, τίθεται επίσημα σε λειτουργία η ανοιχτή γραμμή βοηθείας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

Η γραμμή λειτουργεί τις καθημερινές από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 στο τηλέφωνο 800 11 800 15 (χωρίς χρέωση). Παράλληλα λειτουργεί και η ηλεκτρονική διεύθυνση help@saferinternet.gr για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βασικές πληροφορίες

Ιδρύθηκε    2009

Η γραμμή «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ» απευθύνεται σε εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και γενικότερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναφορικά με τη χρήση του Διαδικτύου και επιθυμούν να ζητήσουν βοήθεια επώνυμα ή ανώνυμα. Τα βασικά θέματα που καλείται να διαχειριστεί η γραμμή είναι: η αποπλάνηση ανηλίκου μέσω διαδικτύου (grooming), η παιδική πορνογραφία, η ηλεκτρονική παρενόχληση, η κατάχρηση του Διαδικτύου (εθισμός), και επιβλαβές περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

http://www.youth-health.gr/



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *