Εδώ και αρκετό καιρό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης ειναι κλειστό λόγω αδυναμίας του Δήμου να πληρώσει(τουλαχιστον έτσι ισχυριζονται). Σας ρωτάω λοιπόν ευθέως: Δεν είναι άδικο και κρίμα πρώτον τώρα που ο καιρός ζεσταίνει εμείς να καιγόμαστε χωρίς να έχουμε την δυνατότητ να ανακουφιστούμε λίγο; και δεύτερον δεν είναι ακόμα πιο άδικο τόσα παιδία τα οποία ασχολούντν με το άθλημα της κολύμβησης στο οποίο μαλιστα διέπρεπαν το καθέν στην δική του κατηγορία να απέχουν;

Και όμως όσο και αν κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν το καλύτερο για τα παιδία άθλημα δεν θα τα καταφέρουν. Συνεχώς τον τελευταίο χρόνο γίνονται κινητοποιήσεις και από τους δύο κολυμβητικούς υλλόγους της πόλης τον ΚΟΞ και τον Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΞΑΝΘΗΣ. Μάλιστα χαρακηριστικό παράδειγμα που αιτιολογεί και τον τίτλο του άρθρου αυτού είναι πως ο δεύτερος σύλλογος μετέφεραι τους αθλητές του στο κολυμβητήριο της Καβάλας ώστε να συνεχίζονται οι προπονήσεις με αποτέλεσμα οι αθλητές του να διαπρέψουν και στις χειμερινές αλλά και στις θερινές ημερίδες και διοργανώσεις.

Ίσως το μόνο πλήγμα από όλη αυτήν την υπόθεση είναι πως δεν καταφέραμε να διοργανώσουμε για έβδομη συνεχή χρονία τα Ξάνθεια στα οποία συμμετέχουν αθλητές από τεις περιφέρεις της ελλάδας και από τις γείτονες χώρες μας (Βουλγρία-Τουρκία).

Alkistis Protopsalti ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.