Εγγραφές στο Νηπιαγωγείο για το Σχολικό έτος 2021- 2022

Οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο θα πραγματοποιηθούν  , από 1 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2021 και γίνονται ηλεκτρονικά , από τους γονείς, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ 

Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για το σχολικό έτος 2020-21, εγγράφονται μαθητές γεννημένοι το 2016 (νήπια) και το 2017 (προνήπια). Η φοίτηση είναι υποχρεωτική σε όλους τους Δήμους της χώρας. Η εγγραφή των πρoνηπίων στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σε περιπτώσεις γονέων/κηδεμόνων που αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας, η αίτηση μπορεί να γίνει με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Νηπιαγωγείο. Καθημερινά, κατά τις εργάσιμες μέρες (από 1 Μαρτίου) 9-12 πμ μπορείτε να επικοινωνείτε για ενημέρωση, περαιτέρω διευκρινίσεις και ραντεβού στο τηλέφωνο 24910-25659.

Κατά την προσέλευσή σας συστήνεται να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ (χρήση μάσκας, αντισηπτικού, τήρηση απόστασης 2 μέτρων).

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας  του Νηπιαγωγείου μας περικλείονται 

από τις οδούς Βόρεια της Λαμίας, δυτικά της 28ης Οκτωβρίου, τέλος πόλης.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για οδηγίες

Οδηγίες-Χρήσης-Εφαρμογής-για-Κηδεμόνες-V2