Γεια σε όλους !!!

1 Σεπτεμβρίου 2013 Δώρα Ντακαλέτση

Εικόνα9

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες των μαθητών και καθηγητών του 3ου Γυμνασίου της Ηγουμενίτσας. Θέλουμε να αποτελέσει χώρο συνάντησης, συζήτησης, έκφρασης απόψεων, διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Θέλουμε επίσης να μπορούν οι μαθητές μας να βρίσκουν βοήθεια στα μαθήματά τους, αλλά και να δημοσιεύον τις εργασίες τους και, ακόμη, να εκφράζουν και τη γνώμη τους για τα θέματα που τους αφορούν.

Συννεφόλεξο

1 Μαρτίου 2017 Δώρα Ντακαλέτση

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

20 Μαΐου 2016 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Το θέμα του φετινού εορτασμού (2015) είναι « Αειφόρος κατανάλωση και παραγωγή» και το επίσημο σύνθημα «Επτά δισεκατομμύρια όνειρα. Ένας πλανήτης. Κατανάλωσε με προσοχή».

Ως αειφόρος παραγωγή και κατανάλωση νοείται η χρήση αγαθών και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στην κάλυψη των φυσικών αναγκών και συμβάλλουν σε καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η μείωση της χρήσης των φυσικών πόρων, των τοξικών υλικών και της παραγωγής αποβλήτων και ρύπων, έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δυνατότητα ικανοποίησης των αναγκών των μελλοντικών γενεών

ΠΗΓΗ: http://www.sansimera.gr/worldays/38#ixzz49CnSylqj

Το καλοκαιράκι

20 Μαΐου 2016 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Μαθήματα …αυτοπεποίθησης

20 Μαΐου 2016 ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

Scratch

19 Μαΐου 2016 Δώρα Ντακαλέτση

Με το Scratch μπορούμε να δημιουργήσουμε ιστορίες, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια, να τα μοιραστούμε και να τα χρησιμοποιήσουμε στην εκπαιδευτική διαδικασία:


Μετάβαση στο scratch.mit.edu