Αγαπητέ/-ή  συνάδελφε/-ισσα,  φίλε/-η  αναγνώστη/-τρια,

Σε μία εποχή που όλα είναι υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της ηγεσίας είναι πολύ σημαντικός. Η αναζήτηση μιας προσωπικότητας που θα πάρει επάνω της την ευθύνη στο χώρο της εκπαίδευσης, όπως και της κοινωνίας είναι μία φιλόδοξη αλλά και με κινδύνους προσπάθεια, που τα χαρακτηριστικά της πρέπει να διερευνήσουμε με βάση τις ανάγκες της εποχής μας. Επιπλέον, η διαχείριση διάφορων κρίσεων, όπως αυτή που ζούμε της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, απαιτούν ψυχραιμία για τη διαβούλευση και συλλογική δράση για την αντιμετώπισή τους, με τη λήψη κρίσιμων και στρατηγικών αποφάσεων.

Μία τέτοια προσπάθεια διερεύνησης και γόνιμου επιστημονικού διαλόγου γίνεται μέσα από την Τηλεδιημερίδα μας με θέμα: «Αναζητώντας την εκπαιδευτική ηγεσία: η διαχείριση κρίσεων στην εκπαίδευση», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή και το Σάββατο 26-27 Μαρτίου 2021, με διεθνείς συμμετοχές.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για να καταθέσετε τις προτάσεις σας στην τηλεδιημερίδα με ανακοίνωση στις θεματικές ενότητες που αυτή περιλαμβάνει, περιγράψετε τα χαρακτηριστικά και την ταυτότητα του προσώπου που θα ήθελες να έχει την ευθύνη λήψης αποφάσεων και δράσης, αλλά και για να πάρετε μέρος και να παρακολουθήσετε τις εργασίες της, ιδιαίτερα σήμερα που είναι μία περίοδος αλλεπάλληλων κρίσεων.

Έλα να μιλήσεις, να συνδιαμορφώσεις  άποψη αλλά και να ακούσεις για τον ηγέτη στο χώρο της εκπαίδευσης του αύριο…!

Ο Συντονιστής και Πρόεδρος  της Οργανωτικής Επιτροπής

Νίκος  Σουτόπουλος

ΣΕΕ ΠΕ70 του ΠΕΚΕΣ Ηπείρου

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

   Δρ., MSc Δημήτρης Δρογίδης

   ΣΕΕ ΠΕ70 – ΠΕΚΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, τ. Υπότρ. UNESCO

 

Αρχείο Αφίσας: ΑΦΙΣΑ Νο 1