Δεκ 16
28

Χριστούγεννα μύρισαν στην τάξη μας

Κάτω από (Χωρίς κατηγορία) από στις 28-12-2016

Αρχίσαμε, όπως σε όλα τα σχολεία και σε όλες τις τάξεις, να ετοιμαζόμαστε κι εμείς για τα Χριστούγεννα, την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Με τι αρχίσαμε; Μα τι άλλο, με την Αντίστροφη Μέτρηση. Πολλές οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι, πολλά αυτά που είδαμε από άλλους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ συναδέλφους. Αποφασίσαμε μαζί με τα παιδιά να έχουμε το ημερολόγιό μας Πάντα μαζί μας. Για να το πετύχουμε αυτό φτιάξαμε την Αντίστροφη Μέτρηση στο τετράδιό μας.

Ζωγραφίσαμε μια σελίδα σε γαλάζιους τόνους, σχεδιάσαμε μια φάτνη και το Θείο Βρέφος με τα μικρά μας χεράκια, κόψαμε 25 αστεράκια, τα κολλήσαμε με την σειρά και κάθε μέρα χρωματίζαμε με κίτρινο ένα αστεράκι. Το αποτέλεσμα μαγικό, καλύτερο απ΄ τις προβλέψεις μου. Ιδού το αποτέλεσμα!

P6140594 P6140595

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση