Δεκ 16
28

Ανακυκλώστε, γιατί χανόμαστε!!!

Κάτω από (Χωρίς κατηγορία) από στις 28-12-2016

Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα από τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πήγαμε εκδρομούλα. Πού; Στο κέντρο Ανακύκλωσης Αλουμινίου στο Μαρούσι.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο ανακυκλωσης αλουμινιου

 

P6050594Ήμασταν τόσο καλά και φρόνιμα παιδιά, που οι υπεύθυνοι μας έδωσαν δωράκι ένα καπελάκι και επίσης με μεγάλη χαρά και πολλά χαμόγελα δέχτηκαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Δεν είναι μόνο αυτό! Μας ξενάγησαν τέλος στα μηχανήματα που ανακυκλώνουν τα κουτάκια αλουμινίου. Εμείς δεν ξεχάσαμε να τους πάμε κουτάκια από αναψυκτικά, μπίρες, τσάι… (τόσο καιρό μαζεύαμε!!!!!!!!!!!!!!!!) και είδαμε με τα μάτια μας όλη την διαδικασία. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία!!!

P6050604Να και η αφεντιά μου μέσα στο λεωφορείο, την ώρα της επιστροφής με το καπελάκι στο κεφάλι μου. Βλέπετε πήρα κι εγώ το δωράκι μου!!!

P6050612

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση