Δεκ 15
25

Περάστε να σας κεράσουμε…

Κάτω από (Χωρίς κατηγορία) από στις 25-12-2015

Είμαστε ευγενείς οικοδεσπότες και είπαμε να σας κεράσουμε ένα γλυκάκι. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε γλυκάκι,αλλά το πιο γλυκό γλυκό. Προσπάθησε να το φτιάξει ο καημένος ο Γλυκόσαυρος, αλλά τίποτα. Έτσι εμείς, οι μαθητές του Α2 αποφασίσαμε να καταπιαστούμε με την ζαχαροπλαστική και να φτιάξουμε το πιο γλυκό που έγινε ποτέ.

P6200440

Ανακοίνωση
Ο Γλυκόσαυρος ήταν ένας γλυκός ζαχαροπλάστης που προσπαθούσε χρόνια πολλά να φτιάξει το πιο γλυκό γλυκό που έγινε ποτέ. Έφτιαξε το μεγαλύτερο παγωτό του κόσμου, έφτιαξε και το άγαλμα της προπροπροπρογιαγιάς του με ζελέ φράουλα…. αλλά το πιο γλυκό γλυκό με τίποτα δεν του πετύχαινε!!!!
Έτσι εμείς οι μαθητές του Α2 αποφασίσαμε να μετατρέψουμε για μια μέρα την τάξη μας σε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και να βοηθήσουμε το γλυκόσαυρο. Φέραμε λοιπόν τα απαραίτητα εργαλεία, πήραμε και τα καλύτερα υλικά και φτιάξαμε τρουφομπαλίτσες με σοκολάτα και μπισκότα. Όταν τις δοκιμάσαμε ….. καταλάβαμε πως είχαμε φτιάξει το πιο γλυκό γλυκό του κόσμου!! Κρίμα που δε βρήκαμε το γλυκόσαυρο για να τον κεράσουμε, αλλά ούτε και τις μαμάδες μας που ήταν στη δουλειά.
Οι μαθητές του Α2
Σας ευχόμαστε Καλά και Γλυκά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!

 

 



Δεν επιτρέπονται σχόλια.