Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Διευκρίνιση για την ένταξη των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις νέες περιοχές μετάθεσης

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες αυξάνονται οι περιοχές μετάθεσης, θα πρέπει να καλέσουν τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και ανήκουν οργανικά (από διορισμό, μετάταξη, μετάθεση) σε περιοχή μετάθεσης η οποία επιμερίζεται, να δηλώσουν την περιοχή στην οποία επιθυμούν να ανήκουν οργανικά, εφεξής.

Επισημαίνεται ότι εκπαιδευτικός που βρίσκεται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ μπορεί να επιλέξει μόνο μεταξύ των περιοχών που προέκυψαν από τον επιμερισμό της περιοχής στην οποία ανήκει οργανικά. Δηλ. αν:

α) μία ενιαία περιοχή έχει επιμεριστεί σε δύο ή περισσότερες περιοχές μετάθεσης, μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από τις δύο περιοχές (περιπτώσεις Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας αφενός και Δωδεκανήσου και Κυκλάδων για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση αφετέρου),

β) δύο περιοχές έχουν πλέον γίνει τρεις περιοχές μετάθεσης, μπορεί να επιλέξει μόνο μεταξύ των περιοχών που προέκυψαν από τον επιμερισμό της περιοχής στην οποία ανήκει οργανικά (περιπτώσεις Λέσβου, Πειραιά, Σάμου). Π.χ. αν οι περιοχές Α΄ & Β΄ έγιναν πλέον Α΄, Β΄ & Γ΄, μπορεί να επιλέξει μεταξύ των περιοχών Β΄ & Γ΄, αφού η περιοχή Α΄ δεν τροποποιήθηκε και ο/η εκπαιδευτικός δεν ανήκει σ’ αυτήν, αλλά στην Β΄. Αν αντιθέτως η περιοχή στην οποία ανήκει δεν τροποποιήθηκε, ο εκπ/κός παραμένει σε αυτήν.

Δείτε εδώ το έγγραφο με τη διευκρίνιση για την ένταξη των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις νέες περιοχές μετάθεσης.

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *