Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Το Υπουργείο διαψεύδει… Tο esos.gr δημοσιεύει φωτοτυπία της τροπολογίας στην Βουλή των Ελλήνων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων διαψεύδει την πρόθεση «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» ότι προτίθεται να επαναφέρει διάταξη για τη διαγραφή από τους πίνακες αναπληρωapantiseisτών, για την τρέχουσα και την επόμενη σχολική χρονιά, όταν δεν προσέρχονται για ανάληψη υπηρεσίας μετά την πρόσληψη τους, το esos.gr, επιβεβαιώνει την πρόθεση με …«τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο»!

Το Υπουργείο διαψεύδει…

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα ιστοσελίδας ότι προτίθεται να επαναφέρει διάταξη για τη διαγραφή από τους πίνακες αναπληρωτών, για την τρέχουσα και την επόμενη σχολική χρονιά, όταν δεν προσέρχονται για ανάληψη υπηρεσίας μετά την πρόσληψη τους.

Για τους έχοντες ασθενή μνήμη υπενθυμίζεται ότι η σχετική διάταξη του νόμου Διαμαντοπούλου καταργήθηκε το 2015 επί υπουργίας Αριστείδη Μπαλτά.

Τέτοια δημοσιεύματα υπηρετούν άλλους σκοπούς και πάντως όχι την ενημέρωση των πολιτών.

Πηγή: minedu.gov.gr

Τι αναφέρει το πολυνομοσχέδιο

Πρόκειται για απόσυρση της συγκεκριμένης διάταξης καθώς στο  υπό κατάθεση στη Βουλή, αρχικό πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας,  το οποίο εξασφάλισε το esos, αναφέρει τα εξής:

Πηγή: esos.gr

Νικόλαος Ράμμος

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση