Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Β. Παληγιάννης: Ευχαριστήρια επιστολή

Αισθάνομαι πρώτιστα την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.paligiannis και Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους εκείνους που στη σημερινή δύσκολη συγκυρία ανέδειξαν τη Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρώτη δύναμη κι εμένα για μία ακόμη φορά αιρετό εκπρόσωπο στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την επόμενη διετία.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους ότι:

üΘα συνεχίσω να είμαι κοντά στον κάθε συνάδελφο για την προάσπιση των δικαιωμάτων και για τη στήριξη κάθε δίκαιου και νόμιμου αιτήματός του.

üΘα συνεχίσω με αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθηση ευθύνης να αγωνίζομαι για την ισονομία και την ίση μεταχείριση όλων, χωρίς διακρίσεις περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα τους.

üΘα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και την αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς των εκπαιδευτικών.

üΘα συνεχίσω να αγωνίζομαι, ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα να αλλάξει πορεία, να αποκτήσει κύρος, ακτινοβολία, ζωντάνια, αξιοπιστία, δύναμη, αποφασιστικότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα.

 Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση