Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Β. Παληγιάννης: Συμμετέχουμε, Ψηφίζουμε, Στηρίζουμε το θεσμό του Αιρετού

Στις εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτηpaligiannis 2 Νοεμβρίου 2016 θα ψηφίσουμε για την ανάδειξη εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

Η συμμετοχή όλων μας θα επιβεβαιώσει τη βούλησή μας να στηρίξουμε το θεσμό των αιρετών σ’ όλα τα επίπεδα. Ένα θεσμό ο οποίος επιβλήθηκε με αγώνες και υφάνθηκε με τα οράματα του κλάδου.

Αναμφίβολα ο θεσμός του αιρετού καταξιώνεται ή απαξιώνεται κι από τα πρόσωπα που τον υπηρετούν.
Ιδιαίτερα σήμερα, που όλοι μας ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις μέσα σ’ ένα θολό και ρευστό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, εργασιακό, εκπαιδευτικό και συνδικαλιστικό περιβάλλον, οι εκπαιδευτικοί όσο ποτέ άλλοτε θέλουν τον αιρετό κοντά τους, δίπλα τους, να τους ακούει, να τους υπερασπίζεται, να τους προστατεύει κάνοντας κάθε δίκαιο και νόμιμο αίτημα δική του υπόθεση, να αγωνίζεται για διαφάνεια, αξιοκρατία, αξιοπιστία, ισονομία, να στηρίζει τις αποφάσεις του κλάδου, να ενώνει τη φωνή του με τη φωνή τους, να τους ενημερώνει.

Είναι χρέος όλων μας την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου με την ψήφο μας, να εκλέξουμε ως εκπροσώπους μας στα υπηρεσιακά συμβούλια, τους καλύτερους, τους πιο άξιους.

Πιστεύοντας ότι ως αιρετός εκπρόσωπός σας στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. ανταποκρίθηκα στο ρόλο και την αποστολή μου κι ότι με το λόγο μου, τη στάση μου, τη συμπεριφορά μου και τις ενέργειές μου τίμησα την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, σας ενημερώνω ότι είμαι και σ’ αυτές τις εκλογές υποψήφιος αιρετός για το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε.

Ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σ’ ολόκληρο τον κλάδο των εκπαιδευτικών, φιλοδοξώντας να φανώ χρήσιμος στον καθένα σας χωριστά, στην εκπαίδευση και στην πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος.

Πάντα στη διάθεσή σας
Παληγιάννης Βασίλειος
Τηλ. 697 4750409

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση