Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ν. Ράμμος: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας και η κοινή συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ

Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι, οι αιρετοί απαιτήσαμε την φυσική παρουσία του Προέδρου του ΠΥΣΠΕ, ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένωνcorfu_map υποχρεώσεων, μιας και από την πορεία αυτών των κρίσιμων συμβουλίων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες θα εξαρτηθεί σε μεγάλο ποσοστό, το πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Θεωρήσαμε ότι η φυσική παρουσία του Προέδρου είναι ιδιαίτερα σημαντική προς αυτήν την κατεύθυνση. Το αίτημα έγινε δεκτό και έτσι η συνεδρίαση του συμβουλίου πραγραμματίστηκε για αργά το απόγευμα.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος έδωσε τη διαβεβαίωση ότι συμφωνεί με τα λειτουργικά κενά δασκάλων που διαπιστώθηκαν από το ΠΥΣΠΕ την Τρίτη 30/8, χωρίς την φυσική του παρουσία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τα κενά αυτά αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες για την ομαλή λειτουργία των δημοτικών σχολείων.

Στη συνέχεια:

Έγινε προεργασία για τις τοποθετήσεις-αποσπάσεις-συμπληρώσεις ωραρίου των κλάδων ΠΕ06 και ΠΕ11.

Δεν εξετάστηκαν οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων δασκάλων και οι προσωρινές τοποθετήσεις –αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ ούτε οι λειτουργικές υπεραριθμίες και τα λειτουργικά κενά νηπιαγωγών.

Σήμερα (2/9) στις 11:00 θα γίνει νέα συνεδρίαση για τις υπηρεσιακές μεταβολές των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ16, ΠΕ19-20.

Αν υπάρξει χρόνος θα εξεταστούν:

  • οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων δασκάλων και οι προσωρινές τοποθετήσεις –αποσπάσεις
  • θα διαπιστωθούν οι λειτουργικές υπεραριθμίες και τα κενά νηπιαγωγών

Στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας με θέμα τη συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου του συνόλου των κοινών ειδικοτήτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στη διάθεσή σας

Νικόλαος Ράμμος

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *