Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Δικαιολογητικά αναγνώρισης και εκκαθάρισης δαπανών μετακινουμένων εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (20/14-01-2016τ.Β΄) η νέα υπουργική απόφαση του υπ. Οικονομικών με θέμα: “Δικαιολογητικά αναγνώρισης και εκκαθάρισης δαπανών μετακινουμένfekων εντός και εκτός της Επικράτειας” όπου, μεταξύ άλλων, καθορίζονται εκ νέου τα δικαιολογητηκά που απαιτούνται για την καταβολή των προβλεπομένων εξόδων κίνησης στους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται για τη συμπλήρωση του εβδομαδιαίου ωραρίου τους και για την καταβολή των προβλεπόμενων εξόδων κίνησης στο εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό του υπουργείου Παιδείας, που μετέχει στην προετοιμασία και διεξαγωγή των Γενικών και Ειδικών Εξετάσεων.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ.20/14-01-2016τ.Β΄

Για την καταβολή των προβλεπομένων εξόδων κίνησης στους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται για τη συμπλήρωση του εβδομαδιαίου ωραρίου:

α. Κατάσταση πληρωμής δαπάνης, σε δύο (2) αντίγραφα, υπογεγραμμένη από το δικαιούχο και τον οικείο προϊστάμενο, στην οποία αναφέρονται κατά περίπτωση: το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου, η ιδιότητα, ο κλάδος ή η ειδικότητά του, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) του, ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού του σε μορφή ΙΒΑΝ ή φωτοτυπία λογαριασμού, οι ημερομηνίες μετακινήσεων, ο τόπος μετάβασης, η δαπάνη χιλιομτρικής αποζημίωσης, το μέσον μετακίνησης, η δαπάνη διοδίων, ο ναύλος του οχήματος σε περίπτωση μετακίνησης με θαλάσσιο μέσο μαζικής μεταφοράς, η δαπάνη των εισιτηρίων, αναλυτικά και στο σύνολο.

β. Αντίγραφο της απόφασης διάθεσης για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου.

γ. Το εισιτήριο ή την απόδειξη καταβολής του αντιτίμου αυτού.

δ. Βεβαίωση χιλιομετρικής απόστασης, εφόσον μετακινούνται με ιδιωτικής χρήσης μεταφορικό μέσο, για την καταβολή της χιλιομετρικής αποζημίωσης.

ε. Αποδείξεις διοδίων κατά τη μετακίνηση με Ι.Χ. Όσοι μετακινούμενοι διαθέτουν ηλεκτρονική κάρτα διέλευσης προσκομίζουν, από την Εταιρεία Διαχείρισης Διοδίων, κατάσταση διελεύσεων στην οποία αναγράφονται η ημερομηνία και η ώρα διέλευσης από το σταθμό διοδίων.

στ. Αντίγραφο απόφασης του αρμόδιου για την ανάληψη της σχετικής υποχρέωσης οργάνου.

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *