Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Ανακοίνωση με θέμα την «Αξιολόγηση»

Συνάδελφοι – σσες  το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στη συνεδρίαση του(Πέμπτη, 18/12/2014) με θέμα την «Αξιολόγηση» και την ενημέρωση της Δ.Ο.Ε. σχετικά με τις αποφάσεις των Συλλόγωνsepe_logo Διδασκόντων, ενημερωθήκαμε από μέλη των (ΔΗ.ΣΥ και Δ.Α.Κ.Ε.)  πως συμμετείχαν ως διευθυντές στην ατομική αξιολόγηση.

Τους ζητήθηκε  η παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο ως το ελάχιστο που επιτάσσει η συνδικαλιστική δεοντολογία καθώς είναι εμφανής η  πολιτική – συνδικαλιστική  δυσαρμονία της επιλογής τους με τις ως τώρα ομόφωνες αποφάσεις του Σ.Ε.Π.Ε  αλλά και της Δ.Ο.Ε στο θέμα της αγωνιστικής αντιμετώπισης  του δημοσιονομικού εργαλείου χειραγώγησης, μισθολογικής καθήλωσης και δημιουργίας εργαζομένων υπό απόλυση που η κυβέρνηση ονομάζει «αξιολόγηση».

Το ίδιο ισχύει και για όποιον εκλεγμένο αιρετό του κλάδου μας συμμετέχει ως διευθυντής στην ατομική αξιολόγηση.

Θεωρούμε πως οι αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να βρίσκονται μπροστά στους αγώνες και να τηρούν μέχρι τέλους τις αποφάσεις που οι γενικές συνελεύσεις, το ΔΣ και η ομοσπονδία έχουν πάρει, όταν μάλιστα είναι αποφάσεις που και οι ίδιοι έχουν στηρίξει και έχουν καλέσει τους υπόλοιπους συναδέλφους να ακολουθήσουν.  

Σας ενημερώνουμε πως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα συγκληθεί έκτακτή Γενική Συνέλευση με θέμα την «Αξιολόγηση» και τις οργανωμένες δράσεις μας για αποτροπή της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της εκπαίδευσης.

  ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΑΧΑ                                              ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΡΟΣΙΛΟΒΑΛΗΣ

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *