Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για τη συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Α΄/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας καλεί τους εκπαιδευτικούς του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, που επιθυμούν να οριστούν ως μέλη  του οικείου ΠΥΣΠΕ, να υποβάλουν σταdieythinsi γραφεία της Δ.Π.Ε. Κέρκυρας, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και δήλωση διοικητικής εμπειρίας, μέχρι και την Δευτέρα 22-12-2014.

Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να κατέχουν τουλάχιστο το βαθμό Γ και να πληρούν τις προϋποθέσεις των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν.4283/2014 (ΦΕΚ 189 Α΄): «Το ΠΥΣΠΕ …αποτελείται από …β) Δύο εκπαιδευτικούς με τουλάχιστο βαθμό Γ΄ πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου Π.Υ.Σ.Π.Ε. και οι οποίοι επιλέγονται με τους αναπληρωτές τους μεταξύ των δεκαπέντε που κατά την ημερομηνία συγκρότησης κατέχουν τη μεγαλύτερη πραγματική διοικητική υπηρεσία σε θέσεις διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, προϊσταμένου γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ή διευθυντή σχολικής μονάδας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης»

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και την εισήγηση του Διευθυντή Α΄/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας, θα υποβληθούν αρμοδίως στον Περιφερειακό Διευθυντή Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων.

Η Πρόσκληση (αρχείο doc)

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικού (αρχείο doc)

Δήλωση υπολογισμού Διοικητικής εμπειρίας (αρχείο doc)

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση