Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Παρουσία κλιμακίου της Δ.Ο.Ε. στην Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της Π.Ο.Ε.Δ.

Kλιμάκιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), ανταποκρινόμενο σε τιμητική πρόσκληση που απέστειλε η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.), doeπαρέστη στην Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων  της που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 30/10/2014.

   Στην τοποθέτησή τους τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αναφέρθηκαν στις άρρηκτες σχέσεις του ελληνισμού (Ελλαδιτών και Κυπρίων) στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν τους εκπαιδευτικούς, στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στη δημόσια εκπαίδευση και στην κοινωνία και στο μεγάλο εθνικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η Κύπρος από το 1974 (σαράντα ολόκληρα χρόνια) μετά την τουρκική εισβολή.

  Στο περιθώριο του συνεδρίου υπήρξε συνάντηση των εκπροσώπων του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ. όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές κοινών ενεργειών και δράσεων.

                Τέλος, αποτίοντας  ελάχιστο φόρο τιμής, τα μέλη της Δ.Ο.Ε. κατέθεσαν στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας όπου είναι ενταφιασμένοι οι έλληνες στρατιώτες, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974.

 

Από τη Δ.Ο.Ε.

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση