Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Λειτουργικές υπεραριθμίες κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων

Το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, αφού έλαβε υπόψη: 1. Τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών Π.Ε. (μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε ΣΜΕΑ και ΚΕΔΔΥ, αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σεdiefthinsi Περιφερειακές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις Π.Ε., Πανεπιστήμια και Βιβλιοθήκες που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα), 2. Τον προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου για το σχολικό έτος 2014-2015, σύμφωνα με τον αριθμό των εγγραφέντων μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα 3.Τις υποβληθείσες αιτήσεις για άδειες μακράς διαρκείας, Σε συνεδρίασή του προσδιόρισε τις σχολικές μονάδες στις οποίες διαπιστώνονται λειτουργικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών, ως εξής:

ΔΑΣΚΑΛΟΙ

α/α ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ  
1 4ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας 3
2 5ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας   3
3 Σ.Κ Αγρού 1
4 Δ.Σ Παλαιάς Πόλης 2
5 7Ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας 1
6 Δ.Σ Άφρας 1
7 1Ο Δ.Σ Κέρκυρας 1
8 Δημοτικό Σχολείο Οθωνών       1
9 Δημοτικό Σχολείο Μπενιτών         1
10 Δ.Σ Καστελλάνων Μέσης 1
11 Δ.Σ Αγίου Μάρκου 1

 Με ευθύνη των Δ/ντών των προαναφερόμενων σχολικών μονάδων, εξαιτίας του πιεστικού χρονοδιαγράμματος στη διαδικασία των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπ/κών, να γίνουν τα εξής σύμφωνα με το Π.Δ. 50/1996, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει :

  1. Σε όποια σχολική μονάδα ο αριθμός των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών αντιστοιχεί στις αναγραφόμενες υπεραριθμίες, οι εκπ/κοί αυτοί να υποβάλουν απ’ ευθείας δήλωση τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά που υπάρχουν. (fax 26610 47202)
  2. Σε όποια σχολική μονάδα δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων σε τηλεφωνική συναίνεση με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Δ/νσης ΠΕ Κέρκυρας  (τηλ. 26610 23602) , να ορίσουν τους πλεονάζοντες  οι οποίοι θα υποβάλουν απευθείας δήλωση τοποθέτησης.

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη στις 09-09-2014 έως στις 10.30 π.μ.

Διαδικασία τοποθέτησης λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών

Επισυναπτόμενα έγγραφα

  1. Λειτουργικά κενά ανά ομάδες σχολείων
  2. Υπεύθυνη Δήλωση λειτουργικής υπεραριθμίας
  3. Δήλωση τοποθέτησης

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *