Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: 48ωρη απεργία (2-3 Ιουνίου) και 3ωρες στάσεις εργασίας – Συγκέντρωση στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε  λαμβάνοντας υπόψη του και την απόφαση της Δ.Ο.Ε. για κήρυξη πάγιας 48ωρης απεργίας και 3ωρης στάσης εργασίας στην διάρκεια πραγματοποίησης διημερίδων στα «πλαίσιαafisa_semin υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης  Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης» που αφορά  τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων σε όλους τους νομούς της χώρας.

Καλεί ομόφωνα τους Διευθυντές των σχολείων του ν. Κέρκυρας να μην πάρουν μέρος στην διημερίδα που θα διοργανωθεί στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας (2-3 Ιουνίου) δηλώνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής – βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.

Για το σκοπό αυτό καλεί τους διευθυντές να συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΔΟΕ, για τους Διευθυντές-ντριες  του νομού Κέρκυρας ώστε να μη συμμετάσχουν στην διημερίδα  και επεκτείνει    την 3ωρη στάση της Δ.Ο.Ε. την πρώτη ημέρα, Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 για όλους τους εκπαιδευτικούς και με άλλη συνεχόμενη 3ωρη ώστε  να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Συνάδελφοι – σσες  το Δ. Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Κέρκυρας, σας καλεί να συμμετάσχετε στην απεργιακή κινητοποίηση και στην πρωινή συγκέντρωση – διαμαρτυρία στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας στις 7.30 το πρωί, ώστε να αποτρέψουμε κι αυτήν την προσπάθεια νομιμοποίησης του εργαλειακού μηχανισμού μισθολογικής καθήλωσης, εργασιακής σπίλωσης και απόλυσής συναδέλφων που η κυβέρνηση αποκαλεί ««αξιολόγηση».

Ως σήμερα, όπου επιχειρήθηκε να γίνουν σχετικά σεμινάρια, οι συνάδελφοι Διευθυντές τα ακύρωσαν με την καθολική συμμετοχή τους στις  48ωρες Απεργίες. Το ίδιο θα συμβεί και στην Κέρκυρα.

Ο δρόμος του αγώνα είναι ακόμα μακρύς, αλλά είμαστε αισιόδοξοι, γιατί ποτέ το άδικο δεν νίκησε το δίκαιο. Ακόμα κι αν «αμειβόταν με τριάντα αργύρια την ώρα»! Δεν θα επιτρέψουμε να μας μετατρέψουν σε «λύκους εναντίον λύκων».

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

sepe_ypografi

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *