Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Υπογραφές συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, σας στέλνουμε κείμενο για συλλογή υπογραφών συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. καλούμεkerkyra τους συναδέλφους να εκτυπώσουν και να υπογράψουν το κείμενο, το οποίο μπορούν στη συνέχεια να το παραδώσουν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στις 30/10/2013.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας που διώκονται από τηλεοράσεως επειδή απαίτησαν την καταγραφή όλων των προβλημάτων του νοσοκομείου και συκοφαντούνται καθημερινά χαρακτηριζόμενοι ψευδώς ως υβριστές και προπηλακιστές.

Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια σπίλωσης της αξιοπρέπειάς τους και απαιτούμε την άρση κάθε δίωξής τους.

Δηλώνουμε πως σε κάθε επίθεση που θα δεχθούν ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ

 

       ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ         ΙΔΙΟΤΗΤΑ      ΥΠΟΓΡΑΦΗ

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Trackback URL



763 σχόλια προς “ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Υπογραφές συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας”

  1.   Από Ηλίας Μπουργουτζής on Οκτ 25, 2013 | Απάντηση

    Πόσοι εκπαιδευτικοί θα συνυπογράψουν το κείμενο συμπαράστασης; Θα ξέρουμε στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης. Πάντως υπάρχει μια αμηχανία, άρνηση θα την έλεγα που δημιουργεί ερωτηματικά για το τι είδους εργασιακή αντίσταση μπορούν οι εκπαιδευτικοί να προτάξουν όταν δυσανασχετούν – οι πολλοί – με την ιδέα της κατάθεσης της υπογραφής τους σε κείμενο συμπαράστασης των ανθρώπων που θα καλέσουν να σώσουν τις ζωές τους ή των παιδιών τους ή των γερόντων τους. Οι παρτάκηδες που εμφανίζονται μόνο όταν θίγονται τα προσωπικά τους συμφέροντα, οι άφαντοι παλαιοί που βρήκαν φως και μπήκαν ή όσοι τρέμουν κάθε σχ. σύμβουλο που «αποφασίζει και διατάζει» θα είναι εκείνοι που θα συγκρουστούν πχ με την διαδικασία της απόλυσης που θα ονομάζεταιι «αυτοαξιολόγηση»; Αυτοί είναι ήδη έτοιμοι να δώσουν λόγο για τις αγαθές προθέσεις τους. Εμείς οι άλλοι ας είμαστε ρεαλιστές γνωρίζοντας τα όριά όχι των ονείρων μας αλλά του ραγιαδισμό που ζει και βασιλεύει!
    Όταν δεν στηρίζεις τον διπλανό σου συνάδελφε- σσα δεν θα βρεθεί ούτε ένας να σε στηρίξει όταν έρθει και η δική σου ώρα που κάποιος άλλος «μπουμπούκος» θα σε διατάξει να σταθείς Σούζα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *