Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Παλληγιάννης Β. – Μπράτης Δ.: Αποσπάσεις ειδικοτήτων (β’ φάση) από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Ο εμπαιγμός συνεχίζεται… Νέα συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 4-11-2013 για τις παραιτήσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Συνεδρίασε σήμερα το ΚΥΣΠΕ, 22/10/2013, προκειμένου να εξετάσει τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων (β’ φάση) Π.Ε, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Ζήσαμε, δυστυχώς,pal mprat την ίδια κατάσταση που ζήσαμε κατά την εξέταση των αιτήσεων δασκάλων και νηπιαγωγών (α’ και β’ φάση). Με εντολή της πολιτικής ηγεσίας έγιναν αποσπάσεις μόνο από «πλεονασματικές» σε «ελλειμματικές» περιοχές. Έτσι οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που πήραν απόσπαση ανέρχονται στους 14!!!

Πρόκειται, φυσικά, για νέο εμπαιγμό της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς.

Ως αιρετοί διαφωνήσαμε και ζητήσαμε να γίνουν οι αποσπάσεις όλων των εκπαιδευτικών Π.Ε. (και δασκάλων και νηπιαγωγών γ’ φάση) με βάση τα πραγματικά κενά.

Ενημερώσαμε γι’ αυτό και το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και ζητήσαμε την άμεση παρέμβασή του.

Δυστυχώς, όλες οι προσπάθειές μας δεν είχαν αποτέλεσμα. Θέσαμε, επίσης, και το θέμα και της μη έγκρισης των παραιτήσεων των εκπαιδευτικών Π.Ε. για σοβαρούς λόγους υγείας και ο Πρόεδρος του ΚΥΣΠΕ δεσμεύτηκε ότι γίαυτό το θέμα θα γίνει νέα συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ τη Δευτέρα 4 Νοέμβρη 2013.

Για ενημέρωσή σας, σας κοινοποιούμε τα ονόματα των συναδέλφων που ικανοποιήθηκε η αίτησή τους.

Μπράτης Δημήτρης

Παληγιάννης Βασίλης

Παλληγιάννης Β – Μπράτης Δ.: Αποσπάσεις ειδικοτήτων (β’ φάση) από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Ο εμπαιγμός συνεχίζεται…  .Νέα συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 4-11- 2013 για τις παραιτήσεις

 

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση