Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ν. Ράμμος: Αποσπάσεις και Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί από και προς το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας. Όλα τα ονόματα

Αργά χθες βράδυ, ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ προς ΠΥΣΠΕ. Στην Κέρκυρα δεν αποσπάστηκε κανένας εκπαιδευτικός παρά τα πολλά λειτουργικά κενά που υπήρχαν. (Αποσπάστηκε μόνο μίαenimer Νηπιαγωγός και ένας Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής) Αυτό δημιουργεί τεράστια αδικία στους μόνιμους εκπαιδευτικούς που επιθυμούσαν να εργαστούν στην Κέρκυρα, μιας και τα ξημερώματα προσλήφθηκαν αναπληρωτές! Αναδυκνείεται για μία ακόμη φορά η αδιαφορία και η απαξίωση προς τον άνθρωπο εκπαιδευτικό, λες και αυτός δεν έχει οικογένεια, προβλήματα οικονομικά, προβλήματα υγείας κλπ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο εκπαιδευτικός αντιμετωπίζεται ως παιχνιδάκι από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. 

Τα χειρότερα όμως για τους Νηπιαγωγούς ακολούθησαν τα χαράματα, καθώς παρά τα 35 λειτουργικά κενά, δεν προσλήφθηκε κανένας Νηπιαγωγός στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας!!! Πανελλαδικά προσλήφθηκαν μόνο έντεκα!!! Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα. Ελπίζω να γίνει κάτι άμεσα, ακόμη και σήμερα, διότι η κατάσταση στα Νηπιαγωγεία της Κέρκυρας είναι εκρηκτική και δεν είναι δυνατό να λειτουργήσουν.

Σας ενημερώνω ότι στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας έγιναν πέντε (5) προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων για την κάλυψη των λειτουργικών κενών και εικοσιπέντε (25) προσλήψεις δασκάλων για τα ολοήμερα σχολεία. Επίσης προσλήφθηκαν αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων για τα Δημοτικά Σχολεία με ΕΑΕΠ και συγκεκριμένα: τέσσερις (4) ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, δέκα (10) ΠΕ16.01-Μουσικής και πέντε (5) ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών.

Το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας θα συνεδριάσει άμεσα για να γίνει ο επαναπροσδιορισμός των κενών με τα νέα δεδομένα.

Με επόμενο ενημερωτικό μου, θα σας ενημερώσω για τις διαδικασίες που ακολουθούν και τις μεταβολές που θα υπάρξουν και στους δασκάλους.

Δείτε εδώ τον πίνακα σχετικά με τις αποσπάσεις από και προς το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας και τους Αναπληρωτές που προσλήφθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας.

Στη διάθεσή σας

Νικόλαος Ράμμος

Trackback URL



763 σχόλια προς “Ν. Ράμμος: Αποσπάσεις και Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί από και προς το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας. Όλα τα ονόματα”

  1.   Από maria on Σεπ 29, 2013 | Απάντηση

    γεια σας προσλήφθηκα ως αναπληρωτρια απο τη β φαση και ήμουν και περσυ στον νομο της Κερκυρασ? χρειαζεται πάλι να προσκομίσω τα χαρτια ( πτυχιο προυπηρασια κ.α) για την αναληψη υπηρεσίας την Τρίτη? ευχαριστω πολυ

  2.   Από Ηλίας Μπουργουτζής on Σεπ 29, 2013 | Απάντηση

    Αν κάποιος τοποθετηθεί σε σχολείο που εγώ ««το είχα στις προτιμήσεις »μου αλλά δεν τοποθετήθηκα ή τοποθετηθεί απλά εγγύτερα στην πόλη από το σχολείο που εργάζομαι ποια κίνηση οφείλω να κάνω;
    Ένσταση στο ΠΥΣΠΕ ή καταγγελία στον εισαγγελέα;
    Κατά τα άλλα μας έχουν ζαλίσει με την ορθή διαχείρηση που κάνουν με εργαλείο το survey.
    Πόσα χρήματα θα παιρνουν οι συνάδελφοι μέσω ΕΣΠΑ;

    •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 29, 2013 | Απάντηση

      Η περίπτωση είναι που αναφέρεις δεν την καταλαβαίνω. Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος αισθάνεται ότι έχει δίκιο κάνει ένσταση στο ΠΥΣΠΕ και περιμένει απάντηση ή αρνητική ή διόρθωση τους λάθους. Η καταγγελία στον εισαγγελέα είναι άλλο κομμάτι. Αν σκεφτείς και πειθαρχικά κλπ δε το συνιστώ. Βέβαια ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
      Οι συνάδελφοι μέσω ΕΣΠΑ θα παίρνουν τα ίδια χρήματα με την προηγούμενη σχολική χρονιά. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή. Όσα και ένας αναπληρωτής μέσω ΓΚΠ.

  3.   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 30, 2013 | Απάντηση

    Αύριο στις 12:30 θα οριστικοποιήσουμε τα κενά για τους αναπληρωτές δασκάλους και για τους 5 και για τους 25 με ΕΣΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *