Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΔΟΕ: 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση 18 & 19 Σεπτεμβρίου. Πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προχώρησε στην πραγματοποίηση περιφερειακών συσκέψεων με την παρουσίαdoe_afisa170913 μελών του Δ.Σ. και των αιρετών εκπροσώπων του κλάδου.

Για την ορθότερη εκτίμηση της επιτυχίας των απεργιακών κινητοποιήσεων, καλούνται τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. να αποστείλουν, τόσο την Τετάρτη 18/9 όσο και την Πέμπτη 19/9, τα στοιχεία συμμετοχής των συναδέλφων συμπληρώνοντας τον σχετικό επισυναπτόμενο πίνακα, στο e-mail ή στο φαξ της Δ.Ο.Ε.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. της 12/9/2013, οι Σύλλογοι καλούνται να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου. Τα στοιχεία συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση καθώς και τα όσα αφορούν την απόφαση που θα ληφθεί θα σταλούν στη Δ.Ο.Ε. μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου ώστε να συνεκτιμηθούν για τον καλύτερο προγραμματισμό της Ολομέλειας των Προέδρων και των αποφάσεων που θα ληφθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι για τη Γ.Σ. ισχύουν τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό λειτουργίας της Ολομέλειας των Προέδρων

 «…η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που συγκαλείται για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ολομέλειας των προέδρων, βρίσκεται σε απαρτία όταν ενυπόγραφα συμμετέχει το 1/5 τουλάχιστον των μελών του (στην τρίτη κατά σειρά συνέλευση) και η απόφαση που λαμβάνεται για κάθε θέμα πρέπει να συγκεντρώνει τα 3/4 συν ένα των παρόντων (που δεν μπορεί να είναι κατά την ώρα της ψηφοφορίας λιγότεροι από το 1/5 των μελών του συλλόγου), διαφορετικά δεν θεωρείται απόφαση

 ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗΣ

Για το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

Κόκκινος Χαράλαμπος                   Κικινής Θανάσης

doe_afisa170913

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση