Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ν. Ράμμος: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας (ειδικών κατηγοριών) σε άλλα ΠΥΣΠΕ

Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, ανακοινώθηκαν χθες από τους αιρετούς ΚΥΣΠΕ τα ονόματα των εκπαιδευτικών ειδικών (μόνο) κατηγοριών, που αποσπάστηκαν από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Συγκεκριμένα από την Πρωτοβάθμιαenimer Εκπαίδευση Κέρκυρας αποσπάστηκαν σε άλλα ΠΥΣΠΕ: τρεις εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας, δεκαπέντε Δάσκαλοι, δέκα Νηπιαγωγοί. Στην Κέρκυρα αποσπάστηκαν δύο μόνο εκπαιδευτικοί: μία Μουσικός και μία Δασκάλα.

Δείτε εδώ τον πίνακα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας (ειδικών κατηγοριών) σε άλλα ΠΥΣΠΕ

Όπως γίνεται αντιληπτό τα λειτουργικά κενά στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας αυξήθηκαν. Το Υπουργείο όμως ζήτησε να «επικαιροποιηθούν» ξανά τα κενά σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό μήπως σημαίνει κάτι;

Δυστυχώς πολλοί εκπαιδευτικοί εξακολουθούν και βρίσκονται με μια βαλίτσα στο χέρι και δε γνωρίζουν “τι θα τους ξημερώσει”. Ας ελπίσουμε ότι οι αποσπάσεις όλων των κλάδων και όλων των εκπαιδευτικών θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013. Αμέσως μετά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ανακοινωθούν οι προσλήψεις των αναπληρωτών.

Επίσης είναι σημαντικό να δοθεί παράταση σε όλους τους εκπαιδευτικούς που περιμένουν απόσπαση και να παρουσιαστούν στη θέση που θα αποσπαστούν ή στην οργανική τους θέση (αν δεν αποσπαστούν), τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Βρισκόμαστε όλοι σε αγωνιστική επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ζητημάτων!

Στη διάθεσή σας

Νικόλαος Ράμμος

Trackback URL763 σχόλια προς “Ν. Ράμμος: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας (ειδικών κατηγοριών) σε άλλα ΠΥΣΠΕ”

  1.   Από ΔΗΜΗΤΡΗΣ on Σεπ 4, 2013 | Απάντηση

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΤΩΡΑ? ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ Ή ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ?

  2.   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 5, 2013 | Απάντηση

    Nai

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *