Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Β. Παληγιάννης & Δ. Μπράτης: Ανακοίνωση για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζούμε στο Υπουργείο Παιδείας σε ό,τι αφορά στις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Ενώ χτες και σήμερα είχαμε Συμβούλιο και αποφασίσαμεpal mprat να προχωρήσουμε στις αποσπάσεις με βάση τα λειτουργικά κενά που κατατέθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία (1898 δασκάλων και 1243 νηπιαγωγών) ξαφνικά ενημερωθήκαμε πως το Συμβούλιο αναβάλλεται για την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 , ώρα 8.30 π. μ. , προκειμένου να «επικαιροποιηθούν» ξανά τα κενά «!!

Ταυτόχρονα με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας απεστάλησαν σήμερα το πρωί στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης ονόματα 76 αποσπασθέντων εκπαιδευτικών χωρίς να υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου γι΄ αυτό. Με εντολή ,επίσης, της πολιτικής ηγεσίας αποφασίστηκε να εξετασθούν σήμερα μόνο οι αιτήσεις των ειδικών κατηγοριών (σύζυγοι στρατιωτικών, δικαστικών, μέλη ΟΤΑ κλπ) που αποσπώνται κατά προτεραιότητα σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Ως αιρετοί διαφωνήσαμε μ΄ αυτή τη διαδικασία και ζητήσαμε να εξετασθούν όλες οι αιτήσεις των συναδέλφων όπως αρχικά είχε αποφασισθεί. Ζητήσαμε γι΄ αυτό και την παρέμβαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Το Συμβούλιο κατά πλειοψηφία προχώρησε στην εξέταση των αιτήσεων μόνο των ειδικών κατηγοριών. Εκ καθήκοντος και για λόγους ενημέρωσής σας, σας κοινοποιούμε τα ονόματα των αποσπασθέντων εκπαιδευτικών.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ           

Μπράτης Δημήτρης

Παληγιάννης Βασίλης

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση